Gubbar, klasskompis och Rajah Mirchi. 

En släpkärra och en fullastad hästbil blev det med skräp och tomma fodersäckar till tippen idag. Gubbarna var här idag så vi fick bra hjälp av dom, skönt att få rensa upp lite. Anne hade gjort en smörgåstårta till dom efteråt som tack för hjälpen. 

Ikväll var Arnie Dream och Paleo pride in och fick sin andra irap behandlingen. 

Utanför biltema träffade jag en gammal klasskompis från grundskolan idag Björn -Egil vi har inte setts på 35 år. Han kände igen mig och när jag fått fundera ett tag "gissade" jag rätt också. Han jobbade på ett flykting boende och trivdes kanon. Fantastiska möten med människor tyckte han. 

Jag har suttit och funderat på hingst val till Global Pixie ett tag, Explosive Matter, Googoo gaagaa, Raja Mirchi har varit på tapeten. Men varför krångla till det när vi har en hingst som Raja Mirchi i Sverige som dom går som tåget efter och vi har själva en tvååring efter honom som jag är så jäkla nöjd med. 
Så valet föll på Raja Mirchi som jag såg Anders Lindqvist uttalade sig att det kommer att bli en av världens bästa avelshingstar.... 
Jag hoppas att så många som möjligt av er som är med på Pixie tycker det är ett bra val av hingst och hoppar på tåget även i år. Hör gärna av er om ni har några frågor. 

På måndag börjar Tommas Barrehed att jobba halvtid hos oss under vintern. Tommas har jobbat i 30 år hos bla Björn Lindblom och 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

  • Leif Gård » Veckorapport:  ”Tack för en jättetrevlig hästägarfest,med god mat och blev lite borttrollad.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln