Cheval vann på bjerke. 

Mon Petit Cheval vann på bjerke i onsdags vi fick tredje utvändigt och var tvungna att gå ut i tredje spår utan rygg sista 700 m vilket inte Cheval brukar gilla men han gick ifrån på ett väldigt bra sätt 1.10 sista 500 m och slut tiden blev 1.12,8.  Han är underbar den här grabben.  
I torsdags var vi till Örebro med Dante Jaam och Arnie Dream. Dante Jaam körde jag fram till dödens på första långsidan i sista sväng snubblade han och det var nära galopp men han redde ut det och blev trea och jag var nöjd med honom. Arnie Dream hade jag att välja på dödens eller fjärde invändigt och eftersom han inte hade startat på ett tag valde jag invändigt vi blev fast där men fick ett sjätte pris iallafall. Jag var väldigt väldigt nöjd med honom han kändes bra i värmningen och bra i loppet, det var längesen jag hade så mycket krafter kvar i en häst över mål som jag hade i Arnie han startar på färjestad 17 oktober igen. 
Idag var Tommy Ekström som är delägare i Eraja Jaam här med två kompisar Ulf och Leif. Ulf är redan delägare i Eraja men han köpte lite mer i honom och Leif från Stockholm köpte en del också. Vi hälsar Leif med familj välkomna till oss. 

Måndag har vi Global Tess och Bella Jaam till start på färjestad. 

Mon Petit Cheval på bilden. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • tore fyrand » Veckorapport:  ”Hei Jonas! Jeg har ingen lyd på din rapport fra 17.mars. Jeg bare lurer på om Ca..”

  • Leif gård » Julbord. :  ”Kommer gärna 2 st.”

  • Annika Larsson » Nytt fölsto!:  ”Var med på 60/talet,Fick till. Många fin hästar”

  • Annette Bodin » Patrik Fernlund om Bo Westergård :  ”DOPING = FUSK = AVSTÄNGNING PÅ LIVSTID”

  • Leif Gård » Veckorapport:  ”Tack för en jättetrevlig hästägarfest,med god mat och blev lite borttrollad.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln